14/5/15

Επί κιναιδόχαρτου κρεμάμενη



Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αριστεροί στην προσπάθειά τους να αποχαυνώσουν τους ιθαγενείς, αλλά στην περίπτωση της αποποινικοποίησης έφτασαν με μια ή δύο γενιές καθυστέρηση. Τα περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα είναι πλέον καμμένα, οι προλετάριοι συνήθισαν τα αλβανικά κατσαριδοκτόνα και οι αστοί προμηθεύονται τις HID λάμπες τους από το amazon. Δεν μπορεί να αποποινικοποιηθεί κάτι που είναι προ πολλού de facto νομιμοποιημένο. Παράλληλα, το να πείσεις ότι το ευ ζειν στη χωματερή του μοντερνικού σου κόσμου είναι εφικτό μέσω 'εναλλακτικών' οδών, παραμένει μια αμφίβολη υπόθεση.

Ουδέποτε, πάντως, έχουμε δει (και ούτε πρόκειται να δούμε) στις αριστερές αφίσες τον Μαρξ μαστουρωμένο μέχρι αφασίας, τον Λένιν ως λαθρομετανάστη φραγκοκυνηγό, τον Τρότσκι στα τέσσερα να προσμένει το strap-on ή τον Μάο ως χαστουκισμένο πλουσιόπαιδο. Όχι. Τα αριστερά τοτέμ μπορούν να είναι ασφαλή στο εικονοστάσι ενώ οι στρατευμένοι κιναιδογράφοι επιστρατεύουν την παραδοσιακότερη συμβολιστική της πόλεως (μια πολιούχος θεότητα είναι ο τέλειος στόχος), ώστε να επικυρώσουν την απαλλοτρίωση της συμβολιστικής αυτής στα όμματα των ιθαγενών. Όπως ακριβώς ο κατακτητής υψώνει τη σημαία του από τον κεντρικότερο ιστό του κατακτημένου.

Προσέξτε την αριστερή πρακτική: πρώτα φτύνει από το στόμα της τα "Έλληνες είστε και φαίνεστε" και "σκατά στο έθνος". Μετά προβάλλει επάνω στην Ελλάδα αυτά που θέλει να προβάλλει, γλείφοντας για λίγη νομιμοποίηση από την ελληνική θρησκεία, ιστορία, πολιτισμό και αισθητική. Για να το κάνει κάποιος αυτό πρέπει να είναι ή στυγνός κατακτητής, ή σπεσιαλίστας στο γλύψιμο ροχάλας. Όπως και να έχει, στους ιθαγενείς καλλιεργείται και διαιωνίζεται η πεποίθηση* ότι "οι αρχαίοι έπιναν χασισάκι και έγραφαν τις φιλοσοφίες τους".




Εμείς από την πλευρά μας αγωνιζόμαστε για έναν αναβιωμένο Ελληνισμό που δεν θα αφήνει την οποιαδήποτε προσβολή του θρησκευτικού μας αισθήματος δίχως νομικές επιπτώσεις. Εώς ότου οι κάθε κιναιδοαριστεροί να μην το διανοούνται καν, όπως ακριβώς δεν διανοούνται να ακουμπήσουν τις κατεστημένες βιβλικές θρησκείες.


*Η χασισομαστούρα έφτασε στη Μεσόγειο από τις ερήμους της Μέσης Ανατολής με τους Άραβες, στα μέσα του 13ου αι.



0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου